Hangolódjunk a nyárra

Az idei nyár most másabb lesz, mint a korábbiak: felértékelődnek az együtt töltött percek, programok, élmények. Mivel újra van lehetőség kimozdulni, így még fantasztikusabb, ha a szűkebb és tágabb családunkkal tudunk együtt kirándulni, strandolni, piknikezni. Együtt tudunk csinálni sok olyan dolgot, melyet eddig nem nagyon tudtunk megtenni, és lesz időnk olyan tevékenységekre, melyek örömöt okoznak.

Most van idő nagyokat kirándulni felfedezve csodaszép tájakat, és most van idő lezárni a korábbi időszakot, és megújítani, új dolgokkal kidekorálni például a gyerekszobát vagy éppen a nappalit.

Erre az időszakra készülünk mi is itt a Joeymanonál, és hogy még szuperebb legyen minden, így fantasztikus termékekkel hoztunk nektek.

Görgess lejjebb, és nézd meg, hogy milyen szépségek teszik még élménytelibbé a mostani nyarat nektek!

Kirándulunk

Közös kindálulás felhőtlenül, nyugodtan? Igen, lehetséges. Hogy mi szükséges ehhez? Szuper peluscserélő, kézbe fogható aranyos csörgő, illetve kis állatfigura, illetve pamutszatén, babafejekre készült nyári kalap sem maradhat ki a hátizsákból.

Ismerd meg ezeket a szépséges termékeket, és azokat, akik megálmodták őket.

Anya és lánya kirándul

Végre minden összeállt egy közös kirándulásra. 

Egy tökéletes táska anyának, amibe össze tudja pakolni mindazt, amire egy kirándulás alkalmával szükség lehet. Legyen szó a pelusozáshoz szükséges kellékekről, vagy már nagyobb gyerkőccel.

Nézd meg, milyen titkokat rejt az anya-lánya hátizsák szett. Június 30-ig bevezető áron rendelhető. 🙂

Elkészült a Virágos rét kollekció

Elkészült a gyönyörűséges virágos mintából a teljes kollekció.

PRÉMIUM minőségű pamutvászonra nyomva, csak nekünk. Ilyet biztos, hogy nem kapsz máshol.

Válaszd a hátizsák mellé a Pelustartót, Kiskönyv borítót, és Darázsszövet takarót, és már indulhattok is egy jó kis kirándulásra. 

Horgolt kisbarátot minden gyerkőcnek

Egy kedves barát biztonságérzetet nyújt a babának, sokszor hozhat megnyugvást. Ez a kedves hurcibarát lehet bármi, a lényeg, hogy felfokozott állapotban (elválasztás, bölcsi-, ovikezdés újra) a gyerkőc elkezd érzelmeket kötni ehhez a tárgyhoz, elkezdi megszemélyesíteni, elkezdi magáénak tudni. Onnantól pedig elválaszthatatlanok lesznek.

Ez egy fejlődési folyamat, és ezt a fejlődést szeretnénk Anikóval, a N I K O . Collections alkotójával megtámogatni nektek. Hogy mivel? Édes, horgolt figurákat hoztunk nektek. Kétféle amigurumi figurát találtok a repertoárban, egy fa karikára horgolt csörgőt, igazi csörgővel, és teljes alakos csodaságokat.

Végre nyár, végre indulhatunk a szabadba

Kisbabád bőrének óvása a nap káros sugaraitól mindig kihívás. Vajon milyen a jó fejfedő?

LuannaBaby Mariannájával úgy gondoljuk, hogy a jó fejfedő vékony, légáteresztő, árnyékolja a baba arcát, és eltakarja a nyakát.

Prémium minőségű pamutszaténból készült a nyári fejkendő, amelynek a mintája passzol a Kék alvó róka kollekció mintáihoz.

Legyetek ti is stílusosak a séta alkalmával, és közben tudd kisbabádat biztonságban!

A fejfedő mellé válassz nyári pamut takarót is. 🙂

Dekorálunk

Úgy érzed, még nem teljes a babaszoba dekorációtok? Hiányzik valami a babaszoba ajtajára? Szeretnél egy szép születési emléket, de még nem találtad meg az igazit? Babalátogatóba készülsz, és még nem döntötted el, mi lenne a legjobb ajándék?

Nézd meg szépségeinket!

Születési emlék, vagy babaszobai dekor?

Kisgyermekünk születésének emlékét a lehető legtöbb módon szeretnénk megőrizni. Hogy ez még a babaszoba éke is lehet?

Az Ezerötlet Dekoráció csapatával megálmodtuk, és elhoztuk nektek ezeket az egyedileg tervezett fa táblácskákat. Lehet egyszerűen egy ajtódísz, egy babaszobai dekor, vagy akár egy örök életre szóló emlék kisbabád születési adataival.