Karácsonyi körkép

Közeledik a karácsony, avagy karácsonyi körkép Joeymanonál

Az idei karácsony más lesz, mint a többi. Nem tudni még, hogy ünnepelhetnek-e együtt a családok, vagy mindenki a kis saját szociális buborékjában fogja tölteni az ünnepeket. Egy dolog biztosan állandó marad ebben az időszakban: a szeretet. Fel fog értékelődni az ajándékozás, mint a szeretet kifejezésének egyik kézzelfogható módja. Ajándékot küldünk a másiknak, ha már személyesen ezt nem tehetjük meg.  Küldjük futárral, postán, vagy letesszük a verandára. A bátrabbak megejtenek egy rövid látogatást az ajándékozás erejéig. Bárhogy is legyen, adni jó. 

No de mit is adjunk kisbabás szeretteinknek? A legnagyobb fejtörést ez szokta okozni. Görgess lejjebb, hoztam pár ajándékötletet, hogy minek örülhetnek a kisbabás anyukák.

Kiskönyv borító

Észrevetted, hogy a barátnődnek még csupaszon van a kiskönyv borítója? Éppen csak belegyűrte a táskájába? Esetleg meg is említette, hogy milyen saláta már, be fogja kötni újságpapírba?

Elegánsabb és tartósabb megoldás egy textilből készült borító. Tedd személyessé, és egyedivé névhímzéssel. Így a tanácsadáson sem kell kivenni a borítóból, csak borítóstól odaadni, és máris nem gyűrődik tovább. Örök emlékként megmaradhat az utókornak.

Szerinted is jó ötlet? Válassz kiskönyv borítóim közül.

Pelenkatartók

Tudtad, hogy 3 méretben készülnek a pelenkatartóim? Hirtelen nem is tudsz dönteni, melyik lehet a legjobb megoldás? Blogbejegyzésem segít eligazodni.

Egy pelenkatartó, egy táskarendező nagyon praktikus találmány. Ki ne látott volna anyukát pelenkázás során a táskája mélyén kutakodni, nem találva a popsikrémet, vagy a váltás bodyt. Minden egy helyen, kéznél, hogy kényelmes legyen a pelenkacsere.

Himalájai aromasópárna gyógynövényekkel

A téli időszakban sok babó küzd felső légúti megbetegedésekkel, amitől az alvás is nehezebb, a napok is nyűgösebbek. Gyulladáscsökkentő, légzéskönnyítő, alvássegítő gyógynövényes sópárnáinkat előszeretettel vásárolják ajándékba. Csodaszép mintákkal, hogy a kiságy gyönyörű dísze legyen, és még a baba figyelmét is leköthesse.

Nézd meg itt, milyen típusú sópárnák közül választhatsz.

Horgolt kosarak

Folyamatosan törekszünk arra, hogy olyan termékeket nyújtsunk számotokra, amik hosszú éveken keresztül kiszolgálnak benneteket. Horgolt kosaraink már az első napoktól praktikus kiegészítői lesznek a babaszobának. Tárolható benne pelus, pelenkázási kellékek. Később, ahogy a gyerkőc cseperedik, már kisautók, könyvek, konyhai játékok, csatok kapnak benne helyet. Sokáig élvezhető minden előnye. Nem beszélve arról, hogy csodaszépek.

csörgő nyuszi

Mindenkinek kell egy horgolt jó barát

Valami egyedit és különlegeset ajándékoznál? Válaszd kézzel készült, csupa szeretettel töltött amigurumi figuráinkat.

A csörgők vidám mintákkal, bababarát fonalból, belsejében kellemesen szóló csörgővel készültek. Natúr fa karikára vannak rögzítve. Mindene bababiztos. Remek ajándék a legkisebbeknek.

Takarózzunk

Takaróból sosem elég. Ezt még babakocsis sétáltatós időszakomból tudom. Mert ha egy van, az biztos, hogy éppen akkor nincs meg, amikor a gyerek már beöltöztetve, sírva várja az indulást. Ha egy van, az biztos, hogy leesik a földre, a pocsolyába, a sárba. Amíg kimosom, mivel takarom a kicsit legközelebb?

Ha nem tudsz mit ajándékozni, egy takaró tuti befutó. Legyen az pihe-puha, bélelt babatakaró, vagy darázszsövetes pamut takaró. Bárhogy is döntesz, csak jól dönthetsz.

Csomagötletekre vágysz?

Nagyon szépnek és praktikusnak találod a fenti termékeket, de te egy csomagot szeretnél összeállítani, és nem tudod, hogy mi mellé mi passzolna?

Ne aggódj, összeállítottunk pár csomagötletet, hogy könnyebben tudj választani.Ráadásul kérheted díszdobozos csomagolásban is. Küldesd rögtön a megajándékozotthoz. Csodás perceket okozhatsz vele már az unboxing alatt is.