Szállítási feltételek

A postai kormányrendelet módosítása miatt kérlek olvasd el a lenti tájékoztatót, mielőtt szállítási módot választasz.

Személyes átvétel esetén a megadott e-mail címen jelzem, hogy rendelésed elkészült és átvehető. Az átvétel helye: 8600 Siófok, Fő tér 9, Joeymano Bababoltja, időpontja: a mindenkori nyitvatartási időn belül.

 

A szállítás átfutási ideje már nem tartozik a vállalt határidőbe. A GLS futár általában 1 napon belül kiszállítja a küldeményt, a Foxpost automatába 1-3 napon belül érkezik meg a csomag. MPL esetében az általuk meghatározott feltételrendszer érelmében a rendelés elkészültét követően akkor kerül átadásra a futárnak a csomag, amikor összejön legalább 4db feladásra váró MPL csomag (kézbesítési helytől függetlenül). Onnantól a Magyar Posta 1-3 munkanapos kiszállítást biztosít. Amennyiben egy héten belül nem jön össze 4db MPL csomag, úgy minden héten pénteken reggel adom fel a postán őket. GLS minden nap jár, Foxposthoz minden nap megyek (100 méterre található az üzlettől).

Választható szállítási módok:

– Személyes átvétel

– Foxpost automata

– GLS Csomagautomata/csomagpont

– GLS házhoz

– MPL házhoz

Magyarország Kormánya által a postai szolgáltatások nyújtásának részletes szabályait tartalmazó 335/2012. (XII. 4.) Korm. rendelet (Postai kormányrendelet) módosításának értelmében a webshopban feltüntetésre kerül az MPL házhozszállítás is. A webshop nem közvetlenül az MPL-lel áll szerződésben, hanem egy közvetítő szolgáltatóval (Fürgefutár), akinek díjszabása eltér a Magyar Posta által nyújtott ártól.

A fentiek tudomásul vételével válassz kérlek szállítási módot.