Nyárra hangolódunk az új termékekkel

A nyár mindig valami izgalmasat jelent, jó időt, friss levegőt, szabadtéri programokat. Az új termékekkel igyekeztem egy olyan kollekciót létrehozni, amivel támogatom nektek a kinti programokat. A jól megszokott pelustartóim mellé egyéb kényelmi kiegészítőket álmodtam meg. Az álom aztán valósággá vált, hiszen megtaláltam azokat az embereket, azokat a csodakezű készítőket, akikkel kéz a kézben létrehozhattuk nektek a nyári kollekciónkat. Bár egy termék még várat egy kicsit magára, de addig is fogadjátok szeretettel őket. 🙂


Egy horgolt barát mindenkinek jár


Minden kisgyerek életében eljön az a pillanat, amikor megtalálja magának azt a tárgyat, ami a legkedvesebb lesz neki. Legyen szó elválasztásról, kistesó érkezéséről, az első anyától távol töltött éjszakáról, vagy bölcsi, ovi kezdésről. Ez az időpont minden gyermek életében máskor jön el. A nagyfiamnak az elválasztáskor alakult ki szoros barátsága Ákos macival, a kisebbnek csak a bölcsi beszoktatáskor.

A kedves barát biztonságérzetet nyújt a babának, sokszor hozhat megnyugvást. Ez a kedves hurcibarát lehet bármi, a lényeg, hogy felfokozott állapotban a gyerkőc elkezd érzelmeket kötni ehhez a tárgyhoz, elkezdi megszemélyesíteni, elkezdi magáénak tudni.

Ezt a fejlődést szeretnénk Anikóval, a N I K O . Collections alkotójával megtámogatni nektek, és édes, horgolt figurákat hoztunk nektek. Kétféle amigurumi figurát találtok a repertoárban, egy fa karikára horgolt csörgőt, igazi csörgővel, és egy teljes alakos csodaságokat.


Végre nyár, végre indulhatunk a szabadba

Kisbabád bőrének óvása a nap káros sugaraitól mindig kihívás. Vajon milyen a jó fejfedő?

LuannaBaby Mariannájával úgy gondoljuk, hogy a jó fejfedő vékony, légáteresztő, árnyékolja a baba arcát, és eltakarja a nyakát.

Prémium minőségű pamutszaténból készült a nyári fejkendő, amelynek a mintája passzol a Kék alvó róka kollekció mintáihoz.

Legyetek ti is stílusosak a séta alkalmával, és közben tudd kisbabádat biztonságban!


Születési emlék, vagy babaszobai dekor?

Kisgyermekünk születésének emlékét a lehető legtöbb módon szeretnénk megőrizni. Hogy ez még a babaszoba éke is lehet?

Az Ezerötlet Dekoráció csapatával megálmodtuk, és elhoztuk nektek ezeket az egyedileg tervezett fa táblácskákat. Lehet egyszerűen egy ajtódísz, egy babaszobai dekor, vagy akár egy örök életre szóló emlék kisbabád születési adataival.


Anyának és lányának

Készül még valami, méghozzá közkívánatra, de ez még titok… de itt lesz nemsokára… 😉